husbilar_lager

Lediga tjänster:

Ekonomiassistent sökes till Autohallen Husbilar, Kungsängen

KOMMUN: UPPLANDS-BRO YRKE: EKONOMIASSISTENT

PUBLICERAD: 19 september 2018 ANSÖK SENAST: 10 oktober 2018
ANSTÄLLNINGSFORM:  Vanlig anställning , tillsvidare , heltid LÖN: Fast månads- vecko- eller timlön

Om dig

Just nu söker vi en ekonomiassistent som ska stötta upp vår ekonomiavdelning. Vi erbjuder ett varierat och givande arbete där det finns goda möjligheter att utvecklas med vårt företag. Vi söker dig som är självständig, har lätt för att lära och är van vid att arbeta med administrativa uppgifter. Vi ser gärna att sökande har tidigare kunskaper i Visma eller liknande ekonomiprogram, Excel och är tekniskt intresserad.

Din profil

Utbildning

KRAV

Gymnasial utbildning – Företagsekonomi, handel och administration

Språk

KRAV

Svenska

Engelska

Körkort

B

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är självständig, har lätt för att lära och är van vid att arbeta med administrativa uppgifter. Som ekonomiassisten är din service och ditt engagemang i varje enskilt samtal av stor vikt där du tycker om att skapa relationer och förstår vikten av goda kund- och företagsrelationer. Då en stor del av rollen innebär koordinering och administration ställer det även krav på din förmåga att planera och organisera ditt arbete. Uppgifter: Leverantörsreskontra – Jobba i programmet Swinx (skanna, kontera, ha kontakt med inköpare samt sortera etc ) Kundreskontra – Skapa fakturor, pricka betalningar, påminnelsehantering etc. Biladministration – Uppdatera vårt säljprogram (Verendus) med leveranstider, ordernummer etc. – Stämma av levererade bilar mot bilregistret – Registrera handlingar mot Transportstyrelsen Viss utbildning ges för uppgifter ovan, men vi ser gärna att sökande har tidigare kunskaper i Visma eller liknande ekonomiprogram, Excel och är tekniskt intresserad.

Övrigt

Lön, ersättning och förmåner

Försäkringar och tjänstepension finns

Om anställningsvillkoren

Arbetsomfattningen är på 100%. Tjänsten tillsätts omgående och inleds med 6 månaders provanställning. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval och intervjuer.

Arbetsplats

Mätarvägen 3B
196 37 KUNGSÄNGEN

OM OSS

Om Autohallen Husbilar: Autohallen Husbilar säljer nya och begagnade husbilar. Våra varumärken är McLouis, Eura Mobil och Karmann. Vi finns på fyra anläggningar i Kungsängen, Alingsås, Lomma och Karlstad. Vi är ett av de ledande företagen i Sverige i en växande bransch – där allt fler upptäcker friheten och tjusningen med husbilar!

Kontaktinformation

Ann-Christine Nygård, Ekonomiansvarig
ann-christine@autohallenhusbilar.se

Företagets adress

Mätarvägen 3B
196 37 Kungsängen
Sverige

Telefonnummer

0730894867

E-post

asa.spansk@autohallenhusbilar.se

Sök jobbet senast den 10 oktober 2018

 

 

Husbil- och husvagnsförsäljare sökes till Autohallen Husbilar, Lomma

Autohallen Husbilar säljer nya och begagnade husbilar. Våra varumärken är McLouis, Eura Mobil och Karmann. Vi finns på fyra anläggningar i Kungsängen, Alingsås, Lomma och Karlstad. Vi är ett av de ledande företagen i Sverige i en växande bransch – där allt fler upptäcker friheten och tjusningen med husbilar!

Vi rekryterar nu en driven och ansvarstagande Säljare till vår anläggning i Lomma. Dina uppgifter består i att möta och serva nya och gamla kunder som besöker vår anläggning. Du visar husbilar, tar fram affärsförslag, förhandlar, skriver kontrakt och slutligen levererar husbilar till nöjda och förväntasfulla kunder. Genom ett gott samarbete med verkstaden bistår och servar du våra kunder även efter leveransen med garantiarbeten, service och reparationer. Jobbet innebär även deltagande på de populära husbils-mässorna i Jönköping och Kista. En gång om året besöker vi våra leverantörer i Tyskland och Italien. I övrigt är det begränsat med resdagar i tjänsten.

Lomma har idag en säljare och 3 servicetekniker som jobbar på Autohallens anläggning. Totalt är vi ca 30 anställda fördelade över våra fyra anläggningar. Vi samarbetar och jobbar som ett team och uppmuntrar en positiv anda med god kommunikation mellan anläggningarna. Huvudkontoret är placerat i Kungsängen. Vår omsättning är ca 350 mkr.

Vi söker en trygg och social person med starkt driv och intresse för försäljning, gärna med erfarenhet från husbil- och husvagnsbranschen, eller från båt- bil- och köksbranschen. Vi ser gärna att du är en lagspelare, är tydlig och rak i din kommunikation och ”en doer”. Intresse för fordon och teknik är en fördel. Ett brinnande intresse för försäljning och husbilsliv är ett stort plus.

Att jobba som säljare hos Autohallen Husbilar innebär ett fritt, roligt och varierande arbete, med mycket kundkontakter och trevliga arbetskamrater. Vår försäljning ökar för varje år och i samband med en pensionsavgång behöver vi nu förstärka personalstyrkan i Lomma.

Vill du vara en del av vår framgång och leda oss ännu längre? Sök idag! Vi anställer omgående. Ser framemot din ansökan med CV och personligt brev.

Skicka ansökan till:

Andreas Hermansson

andreas@autohallenhusbilar.se

Tel. 0727-444415

Sista ansökningsdag 27 oktober

Blocket Jobb