Meny Stäng meny

Lediga tjänster

 Lediga tjänster

Husbil-och husvagnsmekaniker till Autohallen Husbilar i Kungsängen

Just nu söker vi utökning i vårt team på Autohallen Husbilar i Kungsängen. Vi söker en mekaniker till vår verkstad där vi idag är tre mekaniker. Hos oss finns även två säljare och en ekonomiavdelning som består av två personer. Vi behöver nu förstärka upp och söker dig som har erfarenhet av att jobba med fritidsfordon, båtar, elektronik, plastarbeten eller liknande arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstest av nya och begagnade husbilar/husvagnar, fukttester, gasoltester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av tillbehör (TV-antenn, cykelställ, solcell m.m.). Arbetet kommer att innefatta en hel del planeringsarbete och nära samspel med kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av planeringsarbete eller ledande arbete. Du får gärna vara senior som är van att jobba självgående.

Autohallen Husbilar har funnit i Kungsängen sedan 2011 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst. Vi anställer omgående, så vänta inte med din ansökan.

Krav: B-körkort, minst 2 års jobberfarenhet eller utbildning inom liknande bransch

Skicka din ansökan till:

robin@autohallenhusbilar.se


verktyg3.jpg
mc4 800.JPG