Meny Stäng meny

Lediga tjänster

 Lediga tjänster

Butikssäljare till Autohallen Husbilar i Uddevalla

Just nu söker vi en Butikssäljare till vårt team i Uddevalla. Idag är vi en husbilsförsäljare och två mekaniker som jobbar på vår anläggning. Vi söker en pigg, serviceinriktad säljare som trivs med att jobba i grupp och som kan hantera många bollar i luften samtidigt.

Dina uppgifter kommer att bestå av att sälja tillbehör i butikskassan samt övrigt administrativt jobb, städ och dekoration av husbilar/husvagnar. Även jobb som innebär sälj och visning av husbilar/husvagnar kan förekomma. I vårt team på Autohallen Husbilar värdesätter vi positiv energi som vi delar med oss med dagligen till våra kunder. Vi söker dig som är bra på att ta eget ansvar och vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet från tidigare butiksjobb.

Autohallen Husbilar har funnit i Uddevalla sedan 2019 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst. Vi anställer omgående, så vänta inte med din ansökan.

Krav: B-körkort, god datavana

Skicka din ansökan till

mikael@autohallenhusbilar.seHusbil-och husvagnsmekaniker till Autohallen Husbilar i Kungsängen

Just nu söker vi utökning i vårt team på Autohallen Husbilar i Kungsängen. Vi söker en mekaniker till vår verkstad där vi idag är tre mekaniker. Hos oss finns även två säljare och en ekonomiavdelning som består av två personer. Vi behöver nu förstärka upp och söker dig som har erfarenhet av att jobba med fritidsfordon, båtar, elektronik, plastarbeten eller liknande arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstest av nya och begagnade husbilar/husvagnar, fukttester, gasoltester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av tillbehör (TV-antenn, cykelställ, solcell m.m.). Arbetet kommer att innefatta en hel del planeringsarbete och nära samspel med kollegor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av planeringsarbete eller ledande arbete. Du får gärna vara senior som är van att jobba självgående.

Autohallen Husbilar har funnit i Kungsängen sedan 2011 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst. Vi anställer omgående, så vänta inte med din ansökan.

Krav: B-körkort, minst 2 års jobberfarenhet eller utbildning inom liknande bransch

Skicka din ansökan till:

robin@autohallenhusbilar.se


verktyg3.jpg
mc4 800.JPG