Meny Stäng meny

Lediga tjänster

 Lediga tjänster

Husbil- och husvagnsmekaniker till Autohallen Husbilar, Borås

I en ständigt växande bransch behöver vi nu utöka med personal i verkstan när vi i januari 2022 kommer att slå upp portarna för vår nya anläggning i Borås. Samma personalstyrka som tidigare var placerad i Alingsås kommer att följa med till nyetableringen i Borås där vi idag är 2 säljare och 5 mekaniker. Vi söker en husbil- och husvagnsmekaniker som har erfarenhet från liknande bransch gärna med kunskaper inom snickeri och elektronik.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i bland annat funktionstest av nya och begagnade husbilar/husvagnar, fukttester, gastester, tvätt och städ av husbil/husvagn och montering av tillbehör (TV-antenn, cykelställ, solcell m.m.). Vi ser gärna att du är van att jobba i grupp men även är självgående och trivs med att jobba i ett högt tempo.

Autohallen Husbilar grundades från början i Alingsås 2004 och är en av 6 anläggningar i Sverige med Kungsängen som vårt huvudkontor. I vårt arbete har vi god kontakt mellan de olika anläggningarna och vissa resor och utbildningar kan även komma att vara aktuella. Vi söker en heltidstjänst.

Krav: B-körkort, språk: Svenska

Skicka CV och personligt brev till per@autohallenhusbilar.se 

Vi anställer löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!


verktyg3.jpg
mc4 800.JPG